Om Free Spirit

Hvem er vi

Free Spirit finder du i det smukke grønne Risskov og i hjertet af Silkeborg. Begge et eksklusivt pilatesstudio som danner rammerne om et professionelt og autentisk miljø med plads til alle. Vores smagfuldt indrettede lokaler motiverer til komfort og en positiv træningsoplevelse med dig i fokus.

Begge centre deler den samme filosofi. Velvære og sundhed handler om balance, sammenhæng og helhed mellem krop og sjæl. Arbejdet med krop, åndedræt og funktionelle bevægemønstre får krop og sjæl til at arbejde tæt sammen, hvilket giver en skøn oplevelse af helhed.

I Free Spirit er pilates i centrum. Vi tilbyder træning individuelt og på små hold. Risskovstudiet er fuldt udstyret med de originale pilatesmaskiner som reformer, cadillac, chair, spine corrector, ladder barrel m.m. oprindeligt designet af Joseph Pilates. Både Silkeborg og Risskov har 10 reformere til holdtræning.

Hos Free Spirit lærer du at arbejde fra dit center og din kernemuskulatur for at opbygge en stærk og afbalanceret krop. Pilates kræver fokus og koncentration og derved skærpes din kropsbevidsthed. Med pilates opbygges et stærkt fundament og et detaljeret kendskab til din krop. Variation og flexibilitet er vigtigt hos os, så vi tilbyder også en bred vifte af andre træningsformer. Du kan træne Yoga og en række moderne træningskoncepter bl.a. Barre Træning, Cross Core og 6D sliders. Ikke alle træningsformer findes begge steder.

Vores erfarne og veluddannede instruktører har alle en dybdegående og specialiseret uddannelse samt et personligt engagement i vores fag. Vi tilbyder små hold og individuel specialiseret træning for at opnå mest muligt af den enkeltes potentiale.

Besøg Free Spirits Facebook-side her
Besøg Free Spirits Instagram-side her
Se video om reformertræning her