Hot Stone Massage

Hot Stone massage er en terapeutisk muskelafspændende massage og ren forkælelse for krop og sind.
Hot Stone massage blev oprindelig udviklet af indianerne for flere hundrede år siden, hvor det blev brugt terapeutisk. I dag er denne behandlingsform stadig lige populær og effektiv.

Stenene stammer fra vulkanudbrud på Hawaii. I årevis har stenene ligget i havet og rullet med tidevandet hen over havbunden, hvilket har givet dem den karakteristiske form og glatte overflade.

Hot Stone massage kaldes også energi therapy og har en vidunderlig virkning på kroppen både fysisk og psykisk. Behandlingen beroliger nervesystemet, skaber balance i kroppens energisystem og skaber stimulans på kredsløbet og lymfesystemet. Lavasten opvarmes og lægges på strategiske punkter på kroppen. Varmen fra stenene strømmer rundt i kroppen og trænger dybt ned i musklerne og løsner spændinger. Samtidig smøres kroppen ind i olie og masseres med ca. 50 grader varme lavasten. De dybe massagestrøg kombineret med de varme sten, giver en vidunderlig, afslappende og helende massage, der afhjælper ømme og stive muskler og er balsam for krop og sjæl.

Priser
60 min. Hot Stone massage kr. 650,-
90 min. Hot Stone massage kr. 850,-