Britta Vürtz Christensen

Britta Vürtz Christensen

Britta Vürtz Christensen

Pilates Reformer

Britta Vürtz Christensen,  underviser Pilates Reformer i Free Spirit Silkeborg.
Uddannet Idrætslærer og Psykomotoriks terapeut (tidligere Afspændingspædagog)
Uddannet Balance Body Pilates matwork og Reformer – Free Spirit pilates reformer instruktør.

Som psykomotorisk terapeut kender Britta til det hele menneske. Hvordan kroppen kan komme i ubalance hvis den udsættes for stres, det kan have stor betydning for den psykiske tilstand. Den kobling mellem krop og psyke er Britta meget bevidst om som psykomotorisk terapeut. Hun har fokus på det enkelte menneskes selvværd og ressourcer og hvordan samspillet fremmes imellem krop og sind under træningen.

“Jeg har undervist igennem 30 år i mange forskellige slags bevægelser og har igennem den tid, søgt inspiration og ny viden, til træningen. Da jeg stiftede bekendtskab med Pilates, var jeg ikke i tvivl; her var en træningsform, der udført korrekt, er en hård men opbyggende træningsform for hele kroppen. Pilates på reformeren er en helt unik træningsform.”

Britta er rigtig god til at skabe variationer og sætte fokus på nye spændende elementer på sine klasser.

“De mange variationer af øvelser på reformeren gør at træningsformen hele tiden byder på nye muligheder. Kroppen elsker variationer – Derfor er jeg reformer fan! Min tilgang til træningen er: Korrekt udført leg på reformeren, det skal være kropsligt, åndeligt, givtigt og sjovt at træne.”