Pernille S. Rohde

Pernille S. Rohde

Pernille S. Rohde

Fysioterapeut. Pilates Refomer, Cross Core, Barre Træning, Pilates Matwork

Pernille Steenberg Rohde,  fysioterapeut og uddannet Free Spirit Pilates Reformer, Cross Core og instruktør. Underviser Pilates Reformer og Cross Core som hold og individuel træning. Pernille har erfaring med samtlige maskiner i FreeSpirit. Hun står også for fysioterapeutisk behandling og massage i FreeSpirit – læs mere her. Det er derfor muligt at kombinere behandling med træning hos Pernille. Det kan være godt for dig der både ønsker lindring af nuværende problematikker og træning til at forhindre eventuelle fremtidige gener.

“Jeg blev forelsket i reformeren fra første gang jeg sprang op på den. Jeg elsker den måde man forener sin egen krop med maskinen. Den tvinger en til at bruge alle kroppens muskler som en enhed, da man ellers ikke kan holde sin stabilitet og balance på maskinen, hvilket er noget helt unikt. Det var af samme grund at jeg senere kastede min kærlighed på Cross Core systemet. Her er det nødvendigt at arbejde lige meget med venstre og højre side, da man ellers ikke kan holde balancen og udfører øvelsen korrekt. Det giver en sundere og mere symmetrisk krop.”

Pernilles gode forståelse for kroppen skinner igennem på hendes timer. Hun viser stor kreativitet og et overblik, som gør at man som elev aldrig føler sig overset. Igennem hendes faglighed har hun viden inden for korrektion og variationer af øvelser, som gør at alle kan være med. Derudover er hun ikke bange for at korrigere sine elever både verbalt og nonverbalt, hvilket gør at man som elev hele tiden udvikler sig.

“Jeg elsker at se den udvikling, som man med den rette træning og behandling kan opnå. Hvilket er en af de store grunde til at jeg begyndte at læse til fysioterapeut.”

Pernille har igennem en mange år dyrket rytmisk gymnastik, både som elev og underviser. Det kan ses i hendes timer, da der altid er et godt flow, og hun er god til at guide hendes elever igennem dette flow, så man oplever en god helhed efter timen.