Testimonials

Testimonials

Hvad siger medlemmerne om os

Jeg har oplevet en helt fantastisk velvære og kan se synlige resultater i form af tonede arme og mindre mave. Jeg har trænet siden efteråret 2013 hos FreeSpirit og har desuden deltaget på Bootcamp i maj 2014. Efter bootcamp har jeg smidt 4 kg og som det bedste, kan jeg nu undvære 1 af mine piller for forhøjet blodtryk. Jeg kan kun anbefale FreeSpirit – der er en afslappet atmosfære og super dygtige instruktører.

Birgitte Geert JensenAkitekt

Jeg arbejder i en modeverden hvor idealerne er super høje, og aldrig er et resultat fra træning kommet så hurtigt og effektivt. Som mand i et job med dårlige arbejdsstillinger, oplever jeg som ekstra bonus, en større fleksibilitet og smidighed i min krop. Reformer træning hos FreeSpirit er en motionform man bliver afhængig af. FreeSpirit er et meget behageligt sted, hvor professionalisme og den personlige kontakt er i højsæde. Jeg føler at der er plads til mig, og der er en rummelighed hvor alle kan deltage.

Kenneth Adelhardt, 44International makeupartist og stylist

Jeg er stor fan af FreeSpirit. Jeg er især meget begejstret for træningen ved barren og ikke mindst Charlottes dygtige undervisningsmetode. Barre træningen er med til, at min krop bliver ekstra udstrakt og dermed forlænget. Jeg får arbejdet hele kroppen igennem og styrket små som store muskler. Efter barre træningen er jeg ekstra glad, mere afslappet i kroppen og især min spændte nakke og min ømme ryg har fået det meget bedre. Barre træningen bliver du afhængig af - du vil få en god kontakt med din krop og en dejlig ro i krop og sjæl.

Herdis JensenPædagog og billedkunstner