FreeSpirit

Træningsformer

Pilates Reformer icon
Pilates Reformer Reformertræning er modstandstræning for hele kroppen

Pilates Reformer

Pilates Reformer træning er baseret på de samme grundlæggende principper som Pilates Matwork. Reformertræning er modstandstræning for hele kroppen med fokus på at styrke og forme kroppens kerne: mave og ryg.

Maskinen består af fjedre, stropper, glidende vogn og en fodbar. Belastningen kommer fra fjedrene og egen kropsvægt. Systemet er helt unikt og henvender sig til alle målgrupper.

Maskinen både støtter og udfordre dig, da sværhedsgraden øges og mindskes efter behov i form af fjedring og forskellige variationer af øvelserne. Det er body & mind træning, hvor alle de funktionelle elementer i kroppen sættes i fokus.

Ved brug af det bevidste åndedræt, har øvelserne en afspændende og styrkende effekt på kroppen. To klasser er aldrig ens i FreeSpirit, øvelserne varieres på utallige måder og er yderst effektive i forhold til styrke, smidighed og udholdenhed. Vejledning og teknik vægtes højt for din sikkerhed og korrekt udførelse. Reformertræning er en sund måde at træne din krop, som styrker kroppens naturlige bevægelsesmønster.

Opnå hurtige og synlige resultater i form af en veltrænet krop med en flottere holdning.

Reformertræning findes både som hold- og individuel træning.

Se video om reformertræning her

Barre træning icon
Barre Træning Du træner udholdenhed, styrke og forbrænder fedt

Barre træning

Barre Træning er for dig der ønsker at holde kroppen i form. Det er en sjov og effektiv måde at træne på, med øvelser der giver elegante, lange, smidige muskler og løfter din holdning.

Barre Træning er en nyhed i Danmark og kommer fra yoga miljøet i New York. Træningen forener det bedste fra Yoga, Pilates og Ballet, med fokus på at tone og opstramme kroppen.

Vi bruger barren som redskab til forskellige isolerende og syrebaserede øvelser. Med varierede skift af øvelserne, bliver træningen ikke kedelig og musklerne dovne.

Få hurtige og synlige resultater i form af en mere veltrænet krop med en flottere holdning.

Træningen foregår til motiverende musik som giver energi og godt humør.

Pilates Matwork icon
Pilates Matwork Træning på gulv, hvor du kommer hele kroppen igennem

Efter første gang mærker du en forskel. Efter 10 gange kan du se en forskel. Efter 30 gange har du fået en ny krop.

Josef Pilates
Pilates Matwork

Pilates er skabt af tyskeren Joseph Pilates. Metoden er baseret på filosofien om, at det er hjernen som kontrollerer musklerne og derfor hed metoden oprindelig Contrology.

Pilates er en af de bedste træningsformer for alle uanset alder og fysisk formåen. Samspillet mellem mave, ryg og bækkenbunden sørger for et stærkt kropscentrum og stabilitet omkring rygsøjlen.

Øvelserne med det bevidste åndedræt virker afspændende og aktiverer de dybe muskler. Træningsformen hjælper mod rygsmerter og muskelspændinger i kroppen. Den virker afstressende og giver en god balance mellem krop og sind samt øger velvære og energi.

Det synlige resultat med den holdningskorrigerende træning er lange flotte muskler, fladere mave og rankere ryg.

Pilates Matwork er træning på gulv, hvor du kommer hele kroppen igennem. Vi benytter redskaber som bruges både som modstand og/eller støtte.

Vi har klasser som henvender sig til begyndere og dem som stiller høje krav til deres træning.

Yoga icon
Yoga Få en flottere kropsholdning

Yoga

Der findes mange former for yoga. Yoga er et 5000 år gammelt træningssystem for krop og sind, der mere end nogensinde har noget at tilbyde. Yoga er ikke religiøst eller mystisk, men handler dybest set om at være tilstede i det man gør lige nu og – ikke mindst – at være tilstede med et overskud af energi og glæde.

Yoga virker på en gang afstressende og vitaliserende. Den er desuden styrkende og smidiggørende samt dybt regenererende. Skavanker som dårlig ryg, spændingshovedpine, fordøjelses- og søvnproblemer forebygges og afhjælpes ved regelmæssig praksis. Den enkeltes energi og modstandskraft øges. Mentalt vil man desuden opleve et bedre kendskab til sig selv og sine ressourcer samt en større oplevelse af indre ro.

Yoga er for alle uanset alder, køn, størrelse og tidligere erfaringer med yoga. Det er derfor heller ikke nødvendigt at være specielt smidig eller stærk. Det har større betydning at du har lyst til at arbejde med dig selv og din krop. At du tør være autentisk i forhold til hvad du føler, og respondere ærligt på det kroppen fortæller dig.

FreeSpirit icon
Cross Core Brug din egen kropsvægt som belastning

Cross Core

Cross Core er et træningssystem, hvor du bruger din egen kropsvægt som belastning. Du træner styrke, flexibilitet, mobilitet og balance med øvelser som understøtter dagligdagens bevægelser.

Træningen foregår i to snore med to håndtag, der drejer om en roterende skive. Cross Core har et lukkesystem som begrænser bevægelsen fra ophænget og sikrer mere stabilitet under træningen. Du kan vælge at åbne op for mere bevægelse og så er du virkelig udfordret på stabilitet og balance. Når du laver øvelserne i de ophængte snore, bruger du en masse ekstra muskler netop for at holde balancen. Faktisk er samtlige muskler mere eller mindre aktive hele programmet igennem og blot ved at ændre vinkel på en øvelse vil nye muskelgrupper blive mere aktive end andre.

Cross Core er et godt supplement til vores andre træningsformer. Vi kombinerer med Reformer Træning og laver både Pilates og Yoga i stropperne.

Personlig træning icon
Personlig træning Individuel tilpasset træning

Personlig træning

Hos FreeSpirit kan du træne Pilates Matwork, Reformer, Chair og Cadillac med en personlig træner.

Undervisningen vil være tilpasset, hvor du er i din udvikling, og din personlige træner vil være med hele vejen med støtte og professionel vejledning. Individuel undervisning er for alle, fra rehabiliteringspatienten til elitesportsudøveren, og dem midt imellem.

Du har mulighed for at kombinere din træning med behandling hos FreeSpirits fysioterapeut Pernille Rohde. Træning og behandling bygger på den seneste forskning inden for krop og bevægeapparatet. Vi videreuddanner os løbende, så du altid oplever ensartet høj kvalitet og faglighed.

Kontakt os for mere information.

For mere info om vores fysioterapi – læs afsnittet herunder eller klik her.

Yoga icon
FirmaaftaleMed motiverede medarbejdere

Yoga

Til firmaer der påskønner deres ansatte højt, er der mulighed for flere gode firma aftaler hos Freespirit. Sundhed gælder ikke kun den enkelte, men også virksomhederne, der må yde det maksi-male i en konkurrence præget hverdag om kunderne. Freespirit er bevidst om hverdagens krav om kvalitet og udvikling.

Derfor kan vi også tilbyde fuldt ud dækkende virksomhedsordninger med træning, behand-ling ved fysioterapeuter, massører, akupunktør og kostvejleder/ biopat. Vi laver gerne sundhedstjek og hjælper selvfølgelig med at rette op på jeres ønsker om en sundere hverdag eller levevis Der kan aftales intensive forløb i Freespirit eller på jeres virksomhed, hvor sundheden prioriteres i en periode for at nedbringe sygefraværet eller stå stærkt som en sund fremadrettet virksomhed.

Fysioterapi

Der er hos FreeSpirit mulighed for at lave en ordning på velvære/ lindring af fysiske problematikker i form af fysioterapeutisk behandling og massage til dine ansatte. Derudover kan vi tilbyde pilates træning, der sikrer en stærkere og sundere krop. Det giver de ansatte mere overskud, både mentalt og fysisk, til at håndtere hverdagen.

 • Glade og tilfredse medarbejdere
 • Træning der virker
 • Færre sygedage og større effektivitet
 • Fysisk og psykisk overskud
 • Nedsat stress niveau
 • Nedsat fysisk overbelastning
 • Sundt og attraktivt firma image
 • Mulighed for behandling af værdsat medarbejder indenfor kort tid eller samme dag
 • Sundhedsfremme på virksomheden
 • Større kollegial sammenhold
 • Fradrags muligheder. Se Skat

Kontakt FreeSpirit for yderligere information på mail charlotte@freespirit.dk