Amalie Klausen Boesdal2019-01-04T13:16:47+00:00
Amalie Klausen Boesdal
Amalie, Free Spirit Risskov. Underviser i pilates reformer.

Amalie Klausen Boesdal

Pilates Reformer

Amalie underviser i Pilates Reformer i Risskov. Hun har taget Free Spirit’s egen Reformer Pilates uddannelse og har i et halvt års tid undervist i Silkeborg studiet. Hun arbejder til dagligt som ergoterapeut på Århus Universitets Hospital og her nyder hun at hjælpe patienter videre i livet efter deres hospitalsophold. Vi glæder os til at hun nu også shiner og gør en forskel med sit søde væsen for alle os i Free.
Lidt fra Amalie selv:
“Som ergoterapeut arbejder jeg med mennesket ud fra et bio-psyko-socialt perspektiv, hvor samspillet mellem det biologiske, det psykologiske og det sociale aspekt er af stor betydning for vores trivsel og sundhed. På samme måde ser jeg pilatesudøvelsen. Træningsformen har fokus på både fysikken, kroppen og sindet. Sammenspillet mellem komponenterne udløser ren magi og velvære for mig, da træningsformen favner hele mig. Jeg kan tydelig mærke at både min krop, mit sind og min kognition styrkes, når jeg træner pilates. Det giver mig en lethed, en ro, en fysisk og mental styrke til at kunne klare andre aspekter i livet med oprejst pande. Da jeg blev introduceret for pilates første gang for ca. 20 år siden, var jeg helt solgt. Siden har jeg prøvet mange andre gode træningsformer, men har aldrig formået at fastholde interessen på den lange bane. Jeg har altid søgt tilbage til pilates. Da jeg i Free Spirit blev introduceret til Reformeren var der ingen vej tilbage for mig. Nu gav pilates mig ikke kun velvære, styrke og ro, men også mere sved på panden og en endnu sjovere workout med et utal af muligheder! Pilates Reformer måtte bare blive en større del af mit liv og jeg brænder for at give glæden videre til andre.” Du kan møde Amalie på hendes faste onsdagsklasse kl 17-18 ”