Gitte Dybdahl Høilund2017-11-01T15:36:59+00:00
Gitte Dybdahl Høilund

Gitte Dybdahl Høilund

Pilates Reformer

Gitte Dybdahl Høilund, uddannet Free Spirit Reformer Pilates instruktør.Gitte har selv oplevet hvad pilates kan gøre for krop og sind. Hendes pilates rejse i Free Spirit startede som elev og for hende har Free Spirit været et frirum for ro og velvære. En slags mindfullness, man bliver stærk af og nu vil hun gerne give oplevelsen videre.

“Stemningen i Free Spirit tiltalte mig lige fra starten. Her er en ro der emmer fra man træder ind af døren og man får en klar fornemmelse af, at her er der plads til alle. Pilates handler for mig meget om vitalitet, nærvær og fokus. Jeg elsker fordybelsen, koncentrationen der kræves i øvelserne – at lukke mine øjne og fornemme den krops kontrol og indre balance træningen giver mig. Pilates gør dig på alle måder kernesund indefra. Træningen både forebygger og genoptræner fysiske som psykiske udfordringer.”

Gitte har meget fokus på sin faglige kunnen og møder altid velforberedt op til sine klasser. Hun ved selv hvilke vigtige parametre, der spillede ind som elev. Hun er en meget opmærksom instruktør som nu selv emmer af den ro hun har modtaget.

“Som kunde er tryghed og tillid et ekstremt vigtigt parameter. Jeg var selv meget nervøs for at skade mig selv og min dårlige holdning, ved at lave en øvelse forkert. De små hold og veluddannede instruktører sikrer den tryghed og nærvær mange har brug for, alle bliver set, hjulpet og guidet videre. Pilates er en gave, som bliver ved med at give, livet igennem.”

“It makes you feel better – It makes you stronger, live longer – It makes your spirit wake up”.