Iben Bøgelund Frost2017-11-01T15:38:50+00:00
Iben Bøgelund Frost 

Iben Bøgelund Frost

Fysioterapeut. Pilates reformer, Pilates Matwork

Iben Bøgelund Frost, underviser i Pilates Reformer og Matwork på hold og individuelt. Uddannet fysioterapeut, fysiopilates og Free Spirit reformer pilates instruktør.Iben er en meget opmærksom og omhyggelig instruktør. Hun bruger i høj grad hendes erfarring som fysioterapeut på sine klasser, som emmer af ro og dyb koncentration. Hun formidler sin pilates viden på bedste vis og lader sine elever mærke efter undervejs. Hun lader deltagerne vide at hun ser dem, lytter til dem, og er der for dem. En fuld body & mind oplevelse hos Iben er altid garanteret.“Jeg betages og fascineres af hvad kroppen kan bevægelsesmæssigt og elsker at se den udvikling der sker med de mennesker der udfordrer sig selv med træning på reformeren. Fra første gang de ligger på den og til efter bare 5 gange.”

Har du problematikker kan du med stor fordel vælge Ibens klasse, hun vil guide dig og give dig forståelse for dine begrænsninger og din videre udvikling.

“Jeg brænder for at udvikle og forbedre kropsbevidsthed igennem pilates og elsker den kvalitet der er så gennemgående i denne fantastiske træningsform. Jeg holder meget af at undervise i Free Spirit. Vi arbejder alle på at hver en klasse er unik for deltagerne, så de går fra Free Spirit med mere energi, klogere på dem selv og Pilates.”