Maja Kragelund2017-11-01T15:32:47+00:00
Maja Kragelund

Maja Kragelund

Pilates Reformer, Barre Træning

Maja Kragelund, underviser i Barre og Reformer træning.“Jeg startede i Free Spirit efter jeg havde fået barn nr to. Jeg ønskede at finde en ny træningsform, da der med to børn, ikke var tid til at dyrke min store passion for dans på det plan jeg var vant til. Jeg ønskede at finde en træningsform der var sjov, kunne styrke mine muskler og stramme min krop op igen. Og jeg fandt det jeg søgte og meget meget mere, for en helt ny, men alligevel så bekendt en verden åbnede sig for mig. Jeg var solgt.”

Maja startede med at danse klassisk ballet som fem årig, efter den gamle skole hvor man ikke gav op før musikken stoppede. Igennem årene har hun været igennem stort set alle af dansens stilarter. Hun har danset Disco freestyle og show formation på eliteplan. I Disco blev hun både danmarksmester og europamester i solo og duo dans. I show formation hvor hun flere gange udtaget og har deltaget i verdensmesterskabet.

“Jeg har altid elsket at danse. Elsket at udfordre min krop og se hvordan den hurtigt kan udvikle sig. Den gave vil jeg gerne give videre til andre. Give dem ” jeg kunne sku’ godt” følelsen med når de går ud af døren.”