Malik Lynge Reiding2018-11-27T13:17:41+00:00
Malik Lynge Reiding
Malik, Free Spirit instruktør. Fysioterapeut hos Free Spirit.

Malik Lynge Reiding

Aut. Fysioterapeut, løbeteknik træner, IRONMAN certificeret træner, ITCA certificeret træner, Klassisk Pilates instruktør.

Malik driver iDPOET Coaching & Physiotherapy som har kliniklokaler i Viby samt i Free Spirit Risskov. Det klassiske Pilates system for bevægelse og iDPOET’s filosofi går godt i spænd med hinanden. Derfor er det oplagt og naturligt at have klinik og samarbejdet med Free Spirit Pilates. Med afsæt i det sunde menneskes krop og sind sætter vi dig i centrum i alle behandlinger og træningssessioner.
Malik underviser hos Free Spirit holdet iDPOET Core som er funktionel hård styrketræning, som giver sved på panden. Han underviser også Klassisk Pilates Reformer og Mat. Han er meget loyal i forhold til den klassiske systematik og opbygning på de forskellige redskaber.
”Fordelen ved den klassiske Pilates metodes systematik er, at fanger du det ikke på den ene måde, så kan vi benytte et andet redskab til at lære det. Pilates er ikke en kunstform men en træningsform hvor det primære er, hvordan en øvelse udføres teknisk og biomekanisk korrekt og at øvelsen udføres for at udøveren bliver stærkere, med det formål, at styrke kroppen i sin oprindelige form med respekt for kroppens anatomi.”

”#hellohappy er iDPOET’s motto og vi mener det. Man skal finde glæden i de ting man foretager sig, vi vil ikke bare behandle dig og træne dig, vi vil motivere dig.”