Maria Jensen2017-11-01T15:40:03+00:00
Maria Jensen

Maria Jensen

Pilates Reformer, Pilates Matwork, Barre Træning

Maria Jensen underviser i Pilates Matwork og Reformer. Hun er uddannet ergoterapeut, DGI Matwork instruktør og FreeSpirit Pilates Reformer instruktør.“Allerede da jeg prøvede Pilates Matwork første gang var jeg hooked på træningsmetoden. Fokus på åndedræt og den dybe muskulatur finder jeg særligt inspirerende. I pilates arbejdes der intenst med at få åndedræt og bevægelser til at passe sammen. Det giver en god kropsbevidsthed. Det intense arbejde med åndedrættet giver desuden en meget vigtig gevinst – nemlig en afstressende effekt og en bedre evne til at fokusere og koncentrere sig.”

Maria er en meget opmærksom og omhyggelig instruktør. Hun husker selv de mindste detaljer og er i konstant udvikling med sin Pilates undervisning. Hun er Pilates nørd til fingerspidserne og elsker at arbejde med de originale teknikker som klassisk pilates byder på.

“Klassisk pilates holder sig tæt imod Joseph Pilates’ oprindelige værk. Det vil sige, hans originale øvelser og den rækkefølge, de blev udført i. I min undervisning arbejder jeg meget med de klassiske øvelser og gør mit bedste for at give alle en god træningsoplevelse med de rette variationer og modifikationer. Træningen skal give mening for den enkelte, så de beriges på hver klasse med større viden om dem selv og Pilates.”

Maria er sangerinde i sin fritid og det mærkes i hendes undervisning. Hun har et godt øre for brug af musikken og du kan glæde dig til at blive guidet trygt igennem dine pilates øvelser af hendes lyse og klare stemme.