Massage2017-09-07T17:08:29+00:00

Hos Free Spirit gør vi vores bedste for at matche dit behov og tilpasser vi vores massage til dine behov.

Er du meget stresset og øm, vil vores massage tage udgangspunkt i afslappende wellnessmassage, men har du til gengæld hårde infiltrationer, skader eller brug for at der virkeligt bliver taget fat, så vil vi bruge en dybdegående massage. Alle vores massage teknikker er baseret på en bred anatomisk viden om musklernes opbygning, udspring og vedhæftninger. Massage udføres af vores fysioterapeut Pernille Rohde.

Massage fjerner effektivt affaldsstoffer som har ophobet sig i vævet som hårde ømme knuder – myoser. Myoser mindsker tilførslen af ilt og blod til musklerne og hæmmer musklernes arbejde. Massage optimerer tilførslen af blod og næring til cellerne så at stofskiftet forbedres og kroppen nemmere kan komme af med affaldsstoffer, bakterier og eventuel indtaget medicin.

Massage er godt mod muskelsmerter, arbejdsskader, musearm, rygsmerter, skuldersmerter, nakkesmerter, hovedpine m.fl.

Inden din første massage starter vi med en kort snak, så vi ved, hvad du har brug for. Massagen bliver også tilpasset løbende under behandlingen.

​Har du spørgsmål om massage hos Free Spirit, er du meget velkommen til at spørge mailto:Charlotte@freespirit.dk – Hun vender hurtigt tilbage til dig med et svar.

Priser for massage:
30 min. kr. 300,-
60 min. kr. 550,-