Om Os2018-12-04T17:11:48+00:00

Hvem er Free Spirit

Free Spirit finder du i det smukke grønne Risskov. Et eksklusivt pilates studio, som danner rammerne om et professionelt autentisk miljø med plads til alle. Vores smagfuldt indrettede lokaler motivere til komfort og en positiv træningsoplevelse med dig i fokus.

Velvære og sundhed handler om balance, sammenhæng og helhed mellem krop og sjæl. Arbejdet med krop, åndedræt og funktionelle bevægemønstre får krop og sjæl til at arbejde tæt sammen, hvilket giver en skøn oplevelse af helhed.

I Free Spirit er pilates i centrum, vi tilbyder træning individuelt og på små hold. Studiet er fuldt udstyret med de originale pilates maskiner som reformer, cadillac, chair, spine corrector, ladder barrel mm, oprindeligt designet af Joseph Pilates. Vi har 10 reformere til hold træning.

Hos Free Spirit lærer du at arbejde fra dit center og din kernemuskulatur for at opbygge en stærk og afbalanceret krop. Pilates kræver fokus og koncentration og derved skærpes din kropsbevidsthed. Med pilates opbygges et stærkt fundament og et detaljeret kendskab til din krop. Variation og flexibilitet er vigtigt hos os, så vi tilbyder også en bred vifte af andre træningsformer. Du kan træne Yoga og en række moderne træningskoncepter bl.a. Barre Træning, Cross Core og 6D sliders.

Vores erfarne veluddannede instruktører, har alle en dybdegående og specialiseret uddannelse og et personligt engagement i vores fag. Vi tilbyder små hold og individuel specialiseret træning, for at opnå mest muligt af den enkeltes potentiale.

Besøg Free Spirits Facebook-side her
Besøg Free Spirits Instagram-side her
Se video om reformertræning her