Personlig træning2018-12-04T18:34:09+00:00
INDIVIDUEL TILPASSET TRÆNING
Personlig Træning

Hos Free Spirit kan du træne Pilates Matwork, Reformer, Chair og Cadillac med en personlig træner.

Undervisningen vil være tilpasset, hvor du er i din udvikling, og din personlige træner vil være med hele vejen med støtte og professionel vejledning. Du vil blive guidet gennem hele lektionen, der varer 60 minutter. Personlig træning er for alle, fra rehabiliteringspatienten til elitesportsudøveren, og dem midt imellem. Der tages hensyn til, om du ønsker at optimere din fysiske træning og generelle kropslige formåen – eller om du er ældre, plaget af gigt, døjer med “kontorryg” eller har brug for genoptræning. Instruktøren udvikler et individuelt program, der er nøje tilrettelagt ud fra den enkeltes behov. Programmet bliver løbende justeret i forhold til din udvikling og aktuelle dagsform.
Et personligt træningsforløb kan være en god motivation for dig som har svært ved at få lavet dine øvelser hjemme, og/eller har behov for vejledning undervejs i din træning. Derudover er et personligt forløb også relevant til genoptræning efter skader eller operationer, samt for dig der oplever forskellige gener store som små i hverdagen.
Har du en gene eller smerte problematik, kan det være en god ide at starte ud med en fysioterapeutisk undersøgelse og behandling. På den måde kan træningen målrettes mere specifikt efter dine behov. For nogle problematikker kan det være optimalt at blande det manuelle med træning. På den måde kan man opnå lindring af de tilstedeværende gener, samtidig med at kroppen styrkes og bliver mere modstandsdygtig for fremtidige belastninger og risikoen for nye problematikker mindskes. I samråd med vores fysioterapeut aftales hvilket forløb der kunne være relevant for dig.

Personlig pilates træning og evt behandling er særdeles gavnlig hvis du:
· er hypermobil
· har rygsmerter
· er plaget af gigt
· har en diskusprolaps
· skal i gang igen efter endt hospitalsophold
· er gravid / vil træne op efter en fødsel
· har slidskader
· har en mindre lammelse efter en hjerneblødning
· lider af dissemineret sclerose
· har gennemgået operation, knæ/hofter eller andet.
· er udredt til et forløb hos fysioterapeut – og har brug for vejledning til den videre genoptræning

Priser
Personlig træning pr. gang 60 min. kr. 800,-
Personlig træning 5 klip a 60 min. kr. 3.800,-
Personlig træning 10 klip a 60 min. kr. 7.500,-

Du har mulighed for at kombinere din træning med behandling hos Free Spirits fysioterapeut Malik. Træning og behandling bygger på den seneste forskning inden for krop og bevægeapparatet. Vi videreuddanner os løbende, så du altid oplever ensartet høj kvalitet og faglighed. Se mere under Fysioterapi eller kontakt Malik her malik@idpoet.me