Samarbejdspartnere2017-11-01T17:09:54+00:00
FREE SPIRIT’S
Samarbejdspartnere
FreeSpirit har et tæt samarbejde med STARFIT, som sælger og udlejer pilatesudstyr fra Peak Pilates.

STARFIT leverer en komplet pilatesløsning. Peak Pilates er kendt i branchen for deres flotte designs, samtidig med at kvaliteten er helt i top. Dette sikrer en god ydeevne samt en høj sikkerhed. Har du en fysioterapi, et pilates studio eller et trænings center, kunne pilates på maskiner måske være et spændende tiltag for dig.

Har du lyst til at se og prøve deres udstyr, få en snak om hvordan de kunne passe ind i din forretning, er du velkommen i Free Spirit.

Læs mere på STARFITs hjemmeside her

Se video om pilates her

JEWEL ROCKS

Jewel Rocks er et smykkemærke fra Bali. Deres smykker er funky, indie, finurlige og kulturelle. Deres budskab er at fremme fred, kærlighed og venskab i hele verden. Smykkerne fåes i mange forskellige farver og materialer. Med små finurligheder som charms, perler og guldbelagte knyttede bånd. Du kan købe smukke håndlavede armbånd fra Jewel Rocks i FreeSpirit. Brug dem alene eller sammen med andre armbånd for et mere individuelt look.

Man kan se et udvalg af vores produkter i studiet – kig gerne forbi.

Intermezzo

Intermezzo er et spansk firma der har produceret strik siden 1927. Intermezzo tilbyder alt, relateret til ballet, Yoga, Pilates og moderne dans. Intermezzo har en god BASIC kollektion af høj kvalitet og god komfort, men producerer også kollektioner med fokus på detaljerne og elegancen. Hvert stykke tøj er unik og sofistikeret.

Run & Relax

Nogle af de absolut stærkest voksende træningstrends, de seneste år, er pilates og yoga. Og vil man være helt med på beatet, skal man også være iklædt (eksklusive) yoga tights. Ét mærke, der for alvor er ved at fæstne sine rødder dybt i det danske pilates og yoga miljø, er det norske brand RUN & RELAX. Tøj, som ikke blot sidder fantastisk og ser lækkert ud, men som også er fremstillet af blødt bambusmateriale, der kærtegner huden. Yoga/Pilates tøj der er mere end blot træningstøj!

Én ting står soleklart, RUN & RELAX er mere end blot et træningsmærke. Det føles øjeblikkeligt, når du iklæder dig et par yogabukser eller en af deres bh’er, at det her tøj skal kunne mere end blot se godt ud på en gine. Pasformen og feel er nøje gennemtænkt, og efterlader dig taknemmelig og glad. Små effekter i materialet, som den let genkendelige rynkeeffekt og glade farver og faconer, gør silhuetten blød og skjuler (krops-)dele vi ikke ønsker at vise. Run & Relax giver den moderne kvinde inspiration og energi til en aktiv og afbalanceret livsstil. Deres æstetiske og skandinaviske design har fokus på kvalitet og gør den sunde livstil til en realitet.

ToeSox

Toesox er en unik strømpe med 100% pasform til foden. 5-tæer-konstruktionen hindrer vabler mellem tæerne og reducerer fugt på fødderne under din træning. Toesox har anti-slip dutter på undersiden, hvilket giver et sublimt greb på Reformeren for at støtte balance og kontrol. Strømpen fungerer også som et antibakterielt og hygiejnisk alternativ til at have bare tæer på Reformeren. Toesox er lavet i 90% økologisk bomuld og 10% spandex.

Toesox er ideelle til Reformer træning, og al anden træning uden sko.

Moshi Moshi Mind

I en verden i konstant bevægelse, ønsker Moshi Moshi Mind der skal være plads til slow-shopping, time-outs og det tidsløse udseende. Tøjet er i super god kvalitet og har en perfekt pasform. Du kan bruge det til din træning, men også som “after work” tøj, til og fra træning eller en tur på cafe. Vi sælger også Moshi Moshi Minds Accessories – det er blandt andet yogamåtter og spaprodukter

La Movenza

La Movenza er italiensk design og tilbyder de skønneste strikkvaliteter. Det er tøj til træning, men i særdeleshed også til afslapning. Arabesque er høj kvalitet til fornuftige priser og udvalget dækker over en bred vifte fra benvarmere til heldragter.

Kiær Aerial

Kiær Aerial drone and Nature Photography, er en lille enmandsvirksomhed som tilbyder foto og video optagelser fra land og i vandet og fra drone. I samarbejde med Charlotte har Kiær Aerial stået for alt reklame billeder og video for Free Spirit fra starten. Du kan kontakte Kiær Arial på mail eller følge Kiær Aerial på Instagram