Yoga Reformer2018-12-04T20:27:29+00:00
EN GAVE TIL KROPPEN SOM GIVER RO I SINDET
Yoga Reformer

Få en smidig og stærk krop

Yoga på reformeren er en udfordrende klasse som kræver fuld fokus og koncentration. Reformeren er din yoga måtte – som bevæger sig. Det betyder at din balance, styrke og stabilitet udfordres yderligere end hvis du stod på en måtte. Træningen tager udgangspunkt i flow yoga (Vinyasa), hvor åndedrættet er i fokus og følges med bevægelserne.  Når kroppen er varm er vejrtrækningen et vigtigt redskab til at hjælpe dig dybere ud i stræk og holde de udfordrende positioner på vognen. Det kræver core kontrol da det ikke er muligt at hænge i en stilling uden at miste balancen. Reformeren støtter dig også i dine stræk, så du kan komme dybere og slippe mere end du måske troede muligt.

Yoga på reformeren gør dig både smidig og stærk. Den åbner og skaber balance i din krop. Dyrker du andre sportsgrene eller træning i Free Spirit er yoga på reformeren et virkelig godt supplement. Den koncentration, styrke, flexibilitet og det fokus som kræves er særdeles brugbart i anden træning som løb, fodbold, dans, surfing osv.

Yoga reformer er for dig der jævnligt praktiserer reformer træning. Du kender de klassiske stillinger, maskinens funktioner og kan lide, at tempoet er sat lidt op, så du kan komme ind i et flow. Yoga reformer er en intens og dynamisk klasse, der giver sved på panden. Der arbejdes igennem hele kroppen. Afsluttes med 5 min afspænding, Savasana.

Du vil efter en Yoga reformer klase opleve en lethed i kroppen og en stærk, balanceret ny energi!

 

Begynd at træne allerede i dag

FÅ PLADS PÅ ET AF VORES HOLD

Book tid her